Görüş Bildir

Asker için dua edildi!

Batman'ın Sason ilçesinde, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Kayseri'deki terör saldırısında şehit düşen silah arkadaşları için 7. Jandarma Taburuna taziye ziyaretinde bulundu.

Asker için dua edildi!

7. Jandarma Tabur Komutanı Binbaşı Özer Küçükuysal ve Jandarma Bölük Komutanı Binbaşı Ümit Sayer'i makamında ziyaret eden sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Kayseri'deki terör saldırısı dolayısıyla jandarma teşkilatına başsağlığı diledi.

Terör saldırısında şehit edilen askerler için Kur-an-ı Kerim okuyarak dua eden Sason Yeni Mahalle Cami İmamı İlhami Güngördü, teröristlerin asıl hedefinin ülkenin birlik ve beraberliğine darbe vurmak olduğunu belirtti.

Askerlerin yanında olacaklarını kaydeden Güngördü, terörle mücadelenin sonunda biteceğine olan inançlarının tam olduğunu söyledi.

PKK'nın en fazla zararı Kürt halkına verdiğini vurgulayan Güngördü, şöyle konuştu:

"Terör örgütü PKK'nın yaptığı saldırılardan dolayı bölgemize yapılan yatırımlar olumsuz etkileniyor. Kürt halkı artık PKK'nın çirkin yüzünü görmeli ve onlara hiçbir suretle destek vermemelidir. Bizler Sason halkı ve ilçedeki sivil toplum kuruluşları olarak devletimize sahip çıkacağız. Polisimizin, askerimizin ve güvenlik korucularımızın yanında olacağız. Kayseri'deki hain saldırıda hayatını kaybeden askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve tüm silahlı kuvvetlerimize başsağlığı diliyorum."

Binbaşı Küçükuysal da şehit edilen askerlerin kanının hiçbir suretle yerde kalmayacağını, kış şartlarında da operasyonlara devam edeceklerini kaydetti.

Küçükuysal, "Vatandaşlarımızın desteği ve Allah'ın izni ile terör örgütü PKK bu topraklardan kazınıp atılacaktır." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi