Atalay Demirci'den kahkaha tufanı!

Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına katılan Atalay Demirci'nin 2. tur stand up gösterisi herkesi adeta büyüledi.

Atalay Demirci'den kahkaha tufanı!

Star TV ekranlarında yayınlanan Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasının 2.tur gösterilerine Atalay Demirci yine bayıltan güldürüsü ile geceye damgasını vurdu.

Star Tv ekranlarının sevilen ve beğeni ile takip edilen programı Yetenek Sizsiniz Türkiye'de Atalay Demirci'nin 2.performansı merak ve heyecanla bekleniyordu. Yetenek Sizsiniz Türkiye Yarışmasındada 2.tur performaslar sergilenirken Atalay Demirci'nin stand up gösterisi yine herkesin büyük beğenisini kazanarak herkesi güldürmekten kırdı geçirdi.

Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına katılan yarışmacıların performanslarına bakıldığında hemen hepsi ilginç ve beğenilen gösteriler sergileyek izleyicileri memnun ediyorlar.Fakat  daha öncede Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına katılan ve gösterisiyle de büyüleyen Atalay Demirci bir çok kişi tarafından beğeniyle takip ediliyordu.

Geçtiğimiz aylarda da Yetenek Sizsiniz Türkiye programında stand up gösterisi ile herkesi güldürmeyi başaran yarışmacı yine hrkesi güldürerek kendisini unutulmayacaklar listesine aldı.

Bu arada Atalay Demirci Twitter'da da çok konuşulanlar arasına girmeyide başardı.

Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına katılan Atalay Demirci %98 oy alarak adını yarı finale de yazdırarak geceye renk kattı..

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler