Ayvalıklı balıkçı eşinin cesedi bulundu

Balıkesir'in Ayvalık ilçesi Altınova'da geçen cumartesi saat 05.30'da ağları toplamak için İskele Limanı'ndan kayıkla denize açılan ve bir daha haber alınamayan balıkçı Cabir Güler (62) bulunamazken eşi Nezahat Güler'in (54) cesedi sahildi bulundu.

Ayvalıklı balıkçı eşinin cesedi bulundu

Altınova sahili Özen sitesi açıklarında saat 14.30 sıralarında Nezahat Güler’in (54) cesedi tatilciler tarafından bulundu. Denizde yüzmek için sahile gelen İhsan ve Gülhan Kocadağlı, Nezahat Güler’in cansız bedenini sırt üstü vaziyette sahilin 300 metre açığında buldu. Acı haberin gelmesi ile yıkılan Güler ailesinin fertleri Nezahat Güler’in cansız bedeninin bulunduğu sahile koştu. Sinir krizleri geçiren ailenin sakinleştirici ilaçlarla ayakta durabildiği gözlendi. Nezahat Güler’in cansız bedeni tatilciler ve yakındaki bir kafeterya işletmecisi tarafından sudan çıkartılarak sahile getirilip üzeri gazete ile örtüldü.

Jandarmanın ilk incelemesinin ardından Ayvalık Devlet Hastanesi morguna konan Nezahat Güler’in cesedi burada savcının otopsisinden sonra Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Cesedi görenler ve bulanların ifadesine göre Nezahat Güler’in yüzü, kolları ve bacaklarının derilerinin soyulmaya başladığı, cesette şişme meydana geldiğini ve elbiselerinin üzerinde olduğunu, herhangi bir darp izinin bulunmadığı ifade edildi.

CİHAN

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler