Görüş Bildir

Bağlar Belediyesi’nden camilerde temizlik seferberliği

Bağlar Belediyesi, kentteki camileri temizlemek için çalışma başlattı. Camilerdeki halılar, mobil yıkama aracı ve vakumlu halı yıkama makineleri kullanılarak köpüklü suyla yıkanıyor.

Bağlar Belediyesi’nden camilerde temizlik seferberliği

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, ibadet yerlerinin temizliğine özel önem verdiklerine dikkat çekerek yıl boyunca devam edecekleri çalışmaları kent geneline yayacaklarını söyledi. Beyoğlu,” Ekiplerimizin yürüttüğü titiz çalışmalarla camilerimizi tertemiz hale getirmeyi amaçlıyoruz” dedi.

Mobil Yıkama Aracı İle Hem Yıkama, Hem Kurulama

Bağlar Belediyesi, kent genelindeki camileri ve ibadet yerlerini temizlemek için seferberlik ilan etti. Mobil yıkama aracı ve vakumlu halı yıkama makineleri kullanılarak köpüklü suyla yıkanan camilerdeki halılar, önce yıkanıyor daha sonra ise aynı makine ile kurulanıyor.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Bağlar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin Bağlar’da bulunan 150 cami ve ibadet yerinin yanı sıra Diyarbakır genelindeki camilerde de aynı çalışmayı yapacağını açıkladı.

“İbadet Yerlerinin Temizliğine Özel Önem Veriyoruz”

 Başkan Beyoğlu,”Temizliğe çok önem veren bir anlayışa ve inanca sahibiz. Camilerimiz ve ibadet yerlerimizin temiz olması çok anlam ifade ediyor. Buna çok dikkat ediyoruz. Belediye olarak bu konuda titiz bir çalışma başlattık. Camilerdeki halıları mobil yıkama aracı ve vakumlu halı yıkama makineleri kullanarak köpüklü suyla temizliyoruz. Amacımız tüm camilerimizi temiz ve pırıl pırıl hale getirmektir. Sadece hizmet alanımıza giren Bağlar’daki ibadet yerlerini değil, Diyarbakır’daki tüm ibadet yerlerini temizlemek istiyoruz. Yıl boyunca bu çalışmalarımız devam edecektir” diye konuştu.

“Halkımıza Hizmet Etmeyi Siyaset Üstü Görüyoruz”

Belediye olarak sadece hizmeti esas aldıklarını dile getiren Başkan Beyoğlu,”Sayın cumhurbaşkanımız belediyecilikten geliyor ve bu konuda zaten marka olmuştur. Belediyeler olarak her zaman için sadece hizmete odaklanmamızı, bu işi siyaset üstü tutmamız gerektiğini dile getiriyor. Bağlar Belediyesi olarak tam da bu noktadayız. Göreve geldiğimizden beri sadece halkımıza hizmet etmeyi esas alarak buna göre çalışmalar yapıyoruz. Halkımızın mutluluğu ve hizmet talepleri bizim için değerlidir. Temizlik olayına çok önem veriyoruz. Bu konuda somut ve sonuç getirici adımlar atmaya devam edeceğiz.” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi