Bağlar'a Millet Bahçesi geliyor

DİYARBAKIR'ın Bağlar Belediyesi'nce yeşil kuşak alanının 'Millet Bahçesi'ne dönüştürülmesi projesi Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'dan onay aldı.

Bağlar'a Millet Bahçesi geliyor

Diyarbakır heyetiyle görüşen Bakan Kurum, kentte yapılacak çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyarette, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Bağlar'da yapılacak projelere de tam destek verdiği öğrenildi. Bakan Kurum ile bir araya gelerek, Millet Bahçesi, kentsel dönüşüm ve çevre konularında önemli ilerlemeler sağladıklarını ve kente yapılacak hizmetlerle ilgili söz aldıklarına anlatan Beyoğlu, ziyarete ilişkin şunları söyledi:

BAĞLAR'A MİLLET BAHÇESİ

"Sayın bakanımızdan, belediyemiz bünyesinde yer alan yeşil kuşak alanımızın millet bahçesine dönüştürülmesi ve eski Bağlar bölgesinde hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşümün hızlandırılması sözünü aldık. Yine bakan beyin desteğiyle belediyemiz bünyesine yeni temizlik araç ve gereçleri alınacak. Bağlar'ın inşasına, kalkınmasına, gelişmesine ve temiz bir alan haline gelmesine büyük katkı sunacak adımlar atıldı. Bundan dolayı hem heyecanlıyız, hem de mutluyuz. Bu konuda rol modelimiz olan sayın cumhurbaşkanımızın öncülüğünde hem gönül hem de hizmet belediyeciliği yaparak ilgili bakanlıklarımızın ve devletimizin ilgili kurumlarının desteğiyle kentimizi layık olduğu hizmetlere kavuşturacağız. Hepsi ile tam uyum içinde çalışıyoruz. Yeni hizmetlerimiz şimdiden Diyarbakırımıza ve Bağlarımıza hayırlı olsun."

Kaynak: Diyarbakır Söz