Görüş Bildir

Başkan Beyoğlu çalışanlarla bir araya geldi

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, belediyenin yeni ek hizmet binasında belediye çalışanlarıyla bir araya gelerek yapılacak hizmetler konusunda bilgi alış-verişinde bulunarak durum değerlendirmesi yaptı. Toplantıda Belediye Başkan yardımcıları Muhammed Akar ve Ferit Tutşi ile birim müdürleri hazır bulundu.

Başkan Beyoğlu çalışanlarla bir araya geldi

Sabah saatlerinde çalışanları ziyaret eden Başkan Beyoğlu, kendileriyle tek tek tokalaşarak sohbet etti. Çalışanlar tarafından sıcak bir ilgi ile karşılanan Başkan Beyoğlu, daha sonra kısa bir toplantı gerçekleştirdi.

 Bağlar’daki her sokağa ve her eve hizmet götürmeye kararlı olduklarının altını çizen Başkan Beyoğlu, belediye çalışanlarından vatandaşlarla iç içe olmalarını ve sorunlarını iyi analiz ederek pratik çözümler geliştirmelerini istedi.

“Görevlerimizi aksatmadan vatandaşımızın hizmetinde olalım”

Bağlar’daki her sokağa ve her eve hizmet götürmeye kararlı olduklarının altını çizen Başkan Beyoğlu, belediye çalışanlarından vatandaşlarla iç içe olmalarını ve sorunlarını iyi analiz ederek pratik çözümler geliştirmelerini istedi. Tek amaçlarının Bağlar halkına hak ettiği hizmetleri ulaştırmak olduğunu anlatan Beyoğlu,”Bizim anlayışımızda ve misyonumuzda hiçbir ayrım gözetmeden tüm vatandaşlarımızı kucaklayarak onlara hizmet etmektir. Belediyelerin işi halka hizmet etmektir. Bunun dışındaki işler bizim işimiz değildir. Nerede ne sorun varsa sorunu yaşayan vatandaşımıza ulaşarak el birliği ile kısa zamanda ve pratik yöntemlerle çözeceğiz. Vatandaşı dikkate almamak, sorunlarına ve taleplerine duyarsız kalmak kabul edilemez. Bu doğrultuda her zaman için görevlerimizi aksatmadan vatandaşımızın hizmetinde olalım” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi