Görüş Bildir

Başkan Kılıç’tan Kutlu Doğum mesajı

Kayapınar Belediye Başkanı Mustafa Kılıç, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Kılıç, “Bu yıl ‘Hz. Peygamber ve Güven Toplumu’ teması ile kutlanacak olan Kutlu Doğum Haftası’nın hayırlara vesile olmasını diliyor, tüm dünyaya ve İslam Alemi’ne huzur, barış ve esenlik getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Başkan Kılıç’tan Kutlu Doğum mesajı

Kayapınar Belediye Başkanı Mustafa Kılıç, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi, “Alemlere rahmet olarak gönderilen Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V.), yeryüzünü şereflendirişinin 1446’ncı yıldönümü idrak ediyoruz. Hz. Muhammed (S.A.V.), Yüce Allah’ın varlığını ve birliğini gönülden tasdik etmeyi insanoğluna tebliğ etmiş, karanlıklardan aydınlığa; zulümden adalete; kin ve nefretten; şefkat ve merhamete ulaşacak yolun rehberliğini yaparak tüm hayatını bu kutlu yola adamıştır.

KUTLU DOĞUM

 Cenab-ı Hakk’ın elçisi olarak Kur’an-ı Kerim’i tüm zaman ve mekânlara hitaben insanlığa tebliğ eden Peygamber Efendimiz, akıllara ve kalplere seslenerek güzel ahlak temelinde; bütün dünyaya huzur, barış ve kardeşlik mesajları iletmiştir. O’nun evrensel öğretileri, günümüzde insanlık için önemini ve değerini korumakta, gelecek için de ihtiyaç duyulan örnekleri içinde barındırmaktadır. Peygamberimiz, doğumunun üzerinden geçen yaklaşık 14,5 asra rağmen, sözleriyle tavsiyeleri, yaşayış ve hayatı algılama biçimiyle tün insanlığa öğüt vermiştir. Bu anlamda bu yıl ‘Hz. Peygamber ve Güven Toplumu’ teması ile kutlanacak olan Kutlu Doğum Haftası’nın hayırlara vesile olmasını diliyor, tüm dünyaya ve İslam alemine huzur, barış ve esenlik getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi