Görüş Bildir

Balon turizmi!

Mardin Turizm ve Otelciler Derneği (MARTOD) Başkanı Özgür Azad Güngör, kentte balon turizmine yönelik çalışmalara başladıklarını belirtti.

Balon turizmi!

MARTOD Başkanı Özgür Azad Güngör, turizm alanındaki çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulundu. İzmir Travel Turkey Fuarına katıldıklarını anımsatan Güngör, turistler açısından tarihi değere sahip kenti en iyi şekilde tanıttıklarını söyledi. MARTOD olarak çok güzel tepkiler aldıklarını ifade eden Güngör, “Profesyonellerin oluşturduğu bir fuardı biliyorsunuz, uluslararası bir fuardı. Nisan ayında gelecek çok önemli turlarımız olacak.

BALON TURİZMİ

Ciddi bir talep aldık. Beklentimizin çok üstünde geçti o açıdan çok iyi ve olumlu geçtiğine inanıyorum. Mardin’de bir sürü tarihi yer açıldı ve bunlar dışında açılmasını beklediğimiz kalemiz de var. Antik şehir Dara’mız ve kalemizde aktif hale gelirse ciddi bir potansiyelin olacağını düşünüyorum” dedi.

Balon turizmi ile ilgili izinlerin alındığını anlatan Güngör, “Balon turizmini Mardin’de önümüzdeki sezon faaliyete sokup, Mardin’den başlayıp, Midyat’a Dara altı içi şehre ve Mardin Kalesi’nde tur atma fırsatı olabileceğini düşünüyorum. Olaylar yaşanmadığı takdirde büyük bir turizm potansiyeli bizi bekliyor” diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi