Görüş Bildir

Beyaz ile Ahmet Çakar laf dalaşına girdi

Kanal D'nin fenomen talk show programı Beyaz Show’da bu hafta Beyazıt'ın skeci yine ortalığı birbirine kattı. Beyaz yakışıklı dünya erkek güzeli Tolgahan Sayışman ile birlikte Beyaz TV’deki Ertem Şener'in hazırladığı Derin Futbol’a konuk oluyor. Kahkahalara boğan görüntülerde Ahmet Çakar Beyaz’a laf sokmadan duramıyor.

Beyaz ile Ahmet Çakar laf dalaşına girdi

EMRE ATEŞ

Kanal D’nin fenomen talk show programı Beyaz Show 3 Nisan 2015 (dün) akşamında yine gülme krizine soktu. Beyaz bu haftaki hazırlamış olduğu bir skeçte konuk olarak çağırdığı dünya erkek güzeli Tolgahan Sayışman ile birlikte Beyaz TV’deki Ertem Şener'İn hazırladığı Derin Futbol Programına konuk oluyor. Skeci izleyenler kahkahalara boğulurken eski hakem şimdiki futbol yorumcusu Ahmet Çakar Beyazıt Öztürk’e yapmadığını bırakmıyor.

>Beyazıt ve Tolgahan Sayışman’ın katıldığı Derin Futbol'da Ahmet Çakar Sinan Engin Ertem Şener Abdulkerim Durmaz yer aldı. Montaj halinde Rasim Ozan Kütahyalı da görüldü.

>Ahmet Çakar, programda sürekli Beyaz’a laf çakma derdinde iken Sinan Engin sadece sinirlenmesiyle yer aldı. Tolgahan Beyaz’a zıt gitti, Beyazıt Öztürk ezildi.

>Beyazıt Öztürk, Ahmet çakar programda laf dalaşına girince herkes stüdyoyu terk etmek istedi ve program kavgayla bitti.

Beyazıt Öztürk, Derin Futbol'a konuk oldu İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi