Bodrum'da Türkiye Enduro Şampiyonası heyecanı başladı

BODRUM'da düzenlenen Türkiye Enduro Şampiyonası 1'nci ayak yarışları için kente gelen motosikletçiler, bugün Belediye Meydanı'ndan verilen 'magazin startı' ile yarış heyecanı başladı.

Bodrum'da Türkiye Enduro Şampiyonası heyecanı başladı
Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) ve Halikarnas Motor Sporları tarafından 2-3 Nisan tarihinde Yokuşbaşı parkurunda düzenlenen Türkiye Enduro Şampiyonası 1'nci ayak yarışlarına katılacak olan 4'ü kadın 226 motosikletçi bugün Bodrum Belediye Meydanı'nda CHP'li Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile TMF Yönetim Kurulu Üyesi ve Halikarnas Motor Sporları Kulübü Başkanı Faysal Şefkatlioğlu'nun verdiği start ile yarışlara başladı. Magazin startını alan sporcular yaklaşık 6 kilometrelik güzergahın ardından yarışların yapılacağı parkura ulaşarak sıralama turlarına geçti. Startı veren Başkan Kocadon "Bodrum sadece kültür, tarih ve deniz turizmi ile değil artık spor turizmi ilede uluslar arası alanda anılmaya başlandı. Yelken, motorsporları ve atletizm gibi geniş kitleleri ilgilendiren sporların ilçemizde düzenlenmesi turizm sezonunun başında ilçeye hareketlilik getirdi. Bu tür organizasyonları gerçekleştirmeyi sürdüreceğiz" dedi.
Yarışlara yarın saat 11.00'den itibaren Yokuşbaşı parkurunda başlanacak ve ilk üç dereceye giren sporculara ödülleri akşam düzenlenecek törende verilecek

Kaynak: DHA