Görüş Bildir

Bölge birinciliği ödülü Diyarbakır’ın

“Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri” Diyarbakır’da dağıtıldı. Düzenlenen bir törenle Orta-Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri’nde dereceye giren okul ve kurumlara ödülleri verildi.

Bölge birinciliği ödülü Diyarbakır’ın

2581 başvuru arasından kendi kategorisinde ödüle değer görülen projeye ise Dicle Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim elemanı Arş. Gör. Dr. Zakir Elçiçek öncülük etti. Sur İlçesi, Küçükkadı İlköğretim Okulunda uygulanan “Öğretmenlerin Mesleki Gelişimine Farklı Bir Bakış” isimli proje, Kurumsal Kapasitenin Geliştirilmesi kategorisinde bölge birincisi oldu.

BÖLGE BİRİNCİSİ OLDU

 Verilen bilgiye göre, öğretmenlere uzman danışman eşliğinde okul temelli, üniversite destekli ve sürekli mesleki gelişim imkanları sağlayan bir yaklaşıma dayanan proje kapsamında öğretmenler, okul ortamında kendilerini geliştirme imkanı bulabilmekte.

Ödül dağıtım töreninde Diyarbakır’ı temsil eden projenin çalışma ekibine ödüllerini veren Sur İlçe Kaymakamı Sayın Dr. Memduh Tura konuşmasında, Arş. Gör. Dr. Zakir Elçiçek ve Küçükkadı İlköğretim Okulu müdürü Yıldırım Barut başta olmak üzere, çalışma ekibine, öğretmen, yönetici ve öğrencileri ile üniversitemiz Eğitim Fakültesi, Eğitim Bilimleri Bölümünden çalışmaya destek veren öğretim üyelerine tebrik ve teşekkürlerini iletti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi