Bravo sana işçi zengin!

Ergani'de hastanede temizlik işlerinde görevli işçi zengin,kalbi gibi bir zenginlikle, çöpte bulduğu 30 bin lira değerindeki altınları sahibine teslim etti.

Bravo sana işçi zengin!

Ergani Devlet Hastanesinde temizlik görevlisi Mehmet Zengin (35), bina içerisinde temizlik yaparken çöpe bırakılan bir çanta buldu. Çantayı kontrol eden Zengin içerisinde altın olduğunu gördü. Zengin'in durumu idareye bildirmesi üzerine yapılan incelemede yaklaşık 30 bin lira değerinde olduğu tahmin edilen altınların bir hastaya ait olduğu belirlendi. Altınlar sahibine teslim edilirken, Zengin de başhekimlik tarafından bir maaş ikramiye ile ödüllendirildi.

DİYARBAKIR-Ergani ilçesi devlet hastanesinde çalışan temizlik görevlisi Mehmet Zengin, çöpte bulduğu 30 bin TL değerindeki altını hastane yönetimine teslim etti. Çöpte bulunan altınlar sahibine teslim edilirken, temizlik görevlisi Zengin, hastane yönetimi tarafından 1 maaş ile ödüllendirildi.

30 BİN LİRALIK ALTIN

Ergani Devlet Hastanesi'nde temizlik görevlisi olarak çalışan Mehmet Zengin (35), koridoru temizlerken, çöp kutusunun içinde gördüğü çantayı açınca içerisinde 30 bin TL değerindeki altınları buldu. Çantayı Başhekim Dr. Mehmet Baturay'a teslim eden Zengin'e bu davranışından dolayı başhekim tarafından 1 maaş ödül verildi.

BRAVO SANA ZENGİN

 Personelin bu davranışından memnuniyet duyduğunu söyleyen Başhekim Baturay, "Bu dönemde Mehmet Zengin gibi insanları bulmak çok zor. Çantada bulduğu altınları getirip bize teslim etti, bizde doğum yapan bir kadına ait olan altınları sahibine teslim ettik" dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz