Bu ne hal Gökçe?

Bir zamanlar dizilerde aranan oyuncuydu, Yaprak Dökümü’nün Leyla’sı, Kayıp Şehir’in Aysel’i ve son olarak Aramızda Kalsın dizisinin Yadigar’ı ünlü oyuncu Göjçe Bahadır eğlence mekanı çıkışında bakın ne halde yakalanı.

Bu ne hal Gökçe?

"Arial","sans-serif";mso-fareast-font-family:"Times New Roman";mso-font-kerning: 18.0pt;mso-fareast-language:TR;mso-bidi-font-weight:bold">Bir zamanlar dizilerin aranan oyuncusu, güzelliği ve fiziğiyle tüm dikkatleri üzerine çeken Gökçe Bahadır, makyajsız görüntülenince olanlar oldu. Güzel oyuncunun gözaltı morlukları ve yüz kırışıklıkları da olduğu gibi görüntülendi.

line-height:115%; font-family:"Arial","sans-serif";mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-font-kerning:18.0pt;mso-fareast-language:TR">GÖZLERİNİN ALTI MOSMOR

"Arial","sans-serif";mso-fareast-font-family:"Times New Roman";mso-font-kerning: 18.0pt;mso-fareast-language:TR;mso-bidi-font-weight:bold">Önceki gece Nişantaşı’nda bir barda arkadaşlarıyla geç saatlere kadar eğlenen güzel oyuncu gecenin geç saatlerinde mekandan ayrılırken, görüntülendi ve yüz kırışıklıkları ile gözaltı morlukları dikkatlerden kaçmadı.

"Arial","sans-serif";mso-fareast-font-family:"Times New Roman";mso-font-kerning: 18.0pt;mso-fareast-language:TR;mso-bidi-font-weight:bold">Hürriyet’in haberine göre ise ünlü oyuncu Gökçe, aracını bıraktığı otoparkta valeye ücret ödememekte diretti, otoparka 50 TL ödediğini bildirdikten sonra sorun çözülmüş oldu.

>GÖKÇE BAHADIR KİMDİR?

>Gökçe Bahadır 9 Kasım 1981 İstanbul doğumlu Türk oyuncu.

>Akademi İstanbul Radyo Televizyon bölümünden mezun oldu. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi aldı. Bir yandan da Fenerbahçe FM'de radyo programı sundu. Okuldan mezun olduktan sonra Best TV'de VJ’lik, ardından Show TV'de Sinyal programının sunuculuğunu yaptı. Tatlı Hayat, Beşik Kertmesi, Mühürlü Güller gibi dönemin başarılı dizilerinde bölüm oyunculuğu yaptı. Hayat Bilgisi dizisinde Törpü karakterini canlandırdı ve geniş kitlelerce tanındı. Gökçe Bahadır, daha sonra Digiturk'te yayınlanan JoJo adlı çocuk programını sundu. Yaprak Dökümü dizisinde Leyla karakterini canlandırmıştır. Oyuncu en son Star tv'de yayınlanan Aramızda kalsın isimli dizi'de Yadigar karakterini canlandırmıştır.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler