Budakın ailesinin mutlu günü

Altındağ Dinlenme Tesisleri önceki gün Butakın ailesinin mutluluk gününe ev sahipliği yaptı. Ailenin mühendis oğlu Ulvi Yusuf Budakın, Okkoyun ailesinin biricik kızları Gülistan Akkoyun'la hayatını birleştirdi.

Budakın ailesinin mutlu günü

Altındağ Çok Amaçlı Düğün ve Konferans Merkezinde Dicle Üniversitesi Eğitim Fakültesinde Öğretim Görevlisi olan Doç. Dr. Veysel Butakın’ın oğlu mühendis Ulvi Yusuf Butakın, Gülistan Akkoyun ile düzenlenen muhteşem bir düğün töreniyle dünya evine girdi.

USLAMİ USULLERE GÖRE

İslami usullere göre tertip edilen düğüne, D.Ü Rektörü Prof. Dr. Talip Gül, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Kemal Kadiroğlu, Araştırmacı yazar ve iş adamı Mehmet Ali Altındağ, Gaziantep Üniversitesinde görevli Prof. Dr. Mehmet Tarakçıoğlu, D.Ü’de görevli Akademisyenler ve çok sayıda davetli katıldı.

REKTÖR NİKAN ŞAHİDİ OLDU

Genç çiftin nikah şahitliğini Rektör Prof. Dr. Gül, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kadiroğlu ve Prof. Dr. Mehmet Tarakçıoğlu, yaparken, daha sonra Kur’an-ı Kerim okundu. Ney dinletisinin icra edildiği gecede Prof. Dr. Mehmet Coşkunsel, İslam’da aile ve evlilik konulu konuşma yaptı.

Kaynak: Diyarbakır Söz