Görüş Bildir

Büyükelçiler ve eşleri, Göbeklitepe ile Balıklıgöl'ü gezdi

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) tarafından düzenlenen gezi kapsamında Şanlıurfa'ya gelen Hindistan, Çin, Makedonya, Bosna Hersek ve Ukrayna büyükelçileri Göbeklitepe ve Balıklıgöl'ü ziyaret etti.

Büyükelçiler ve eşleri, Göbeklitepe ile Balıklıgöl'ü gezdi

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) tarafından düzenlenen gezi kapsamında Şanlıurfa'ya gelen Hindistan, Çin, Makedonya, Bosna Hersek ve Ukrayna büyükelçileri Göbeklitepe ve Balıklıgöl'ü ziyaret etti.

Türkiye'nin turistik yerlerini tanıtmak için yabancı ülkelerin büyükelçilerine yönelik gezi programı başlatan TÜRSAB, Hindistan, Çin, Makedonya, Bosna Hersek ve Ukrayna büyükelçileri ve eşlerine yönelik Güneydoğu turu başlattı. Gaziantep'in ardından Şanlıurfa'ya gelen büyükelçiler ve eşlerine TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya da eşlik etti. İlk olarak Göbeklitepe'yi gezen ve tanıtım filmini izleyen konuklar, tarihi eserleri ve 'T' şeklindeki stelleri yakından inceledi. Göbeklitepe'nin ardından kentin simgesi Balıklıgöl'e gelen ziyaretçiler, balıklara yem atıp, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi