Cem Yılmaz güldürdü

Dicle Üniversitesi Kongre Kültür Merkezi’nde gençlerle buluşan ünlü komedyen Cem Yılmaz Diyarbakırlılara neşe dolu anlar yaşattı.

Cem Yılmaz güldürdü

Türkiye’de her renkten insanı esprileriyle kahkahaya boğan ünlü komedyen Cem Yılmaz, dün Dicle Üniversitesi Kongre Kültür Merkezi’nde Diyarbakır’daki vatandaşları güldürdü. Cem Yılmaz’ın gösterisine Diyarbakır’da yoğun ilgi vardı. Kongre Kültür Merkezi hınca hınç dolarken, birçok genç gösteriyi ayakta izlemek zorunda kaldı. Kongre Kültür Merkezi’nde ayakta, merdivenler üzerinde kendine yer bulan izleyiciler kendini şanslı sayarken, bilet bulmadığı için gösteriyi izleyemeyen çok sayıda Cem Yılmaz hayranı vardı.

ÜNİVERSİTELİLERLE BİRARAYA GELDİ

Gösterisinin büyük bölümünü öğrencilerin sorularını yanıtlamaya ayıran Yılmaz, her ne kadar aradığı kalitede sorulara rastlamasa da öğrencilerin sorularını yanıtsız bırakmadı. Gösterinin ilk bölümünde İlahiyat Fakültesi öğrencileri üzerinden esprilerini sürdüren Yılmaz, izleyicilerden büyük alkış aldı.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, gençlerin ağırlıkta olduğu izleyici kitlesinin yoğun ilgisiyle karşılaşırken, gülmekten gözleri yaşaran izleyicilere Diyarbakır’da tatlı bir anı bıraktı.

Soru sormak için söz alan gençlerin önemli bir bölümü Cem Yılmaz ile birlikte selfi çektirmek istedi. Gençlerin isteğini geri çevirmeyen ünlü komedyen, iki kişi ile ile sahnede selfi çektirdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz