Görüş Bildir

ÇEYSA Petrol Türkiye ikincisi oldu

Diyarbakır’da faaliyet gösteren bir petrol istasyonu örnek müşteri ve personel memnuniyeti sıralamasında Türkiye ikincisi oldu.

ÇEYSA Petrol Türkiye ikincisi oldu

Kayapınar ilçesindeki Gaziler son durakta Diyarbakırlılara hizmet veren ÇEYSA Yapı İnşaat Madencilik Nakliyat Petrol Sanayi ve Ticaret Limitet Şirketi bünyesindeki petrol istasyonu çalışan memnuniyetinin yanı sıra müşterilerin sık sık uğradığı ikinci evi gibi oldu.

Müşteri memnuniyetinin ön planda tutulduğu Shell ÇEYSA Petrol istasyonunda 20 personel 3 vardiya halinde vatandaşlara hizmet veriliyor.

ENGELLİLERE KUSURSUZ HİZMET

Petrol istasyonunda ayrıca bedensel engellilerde unutulmamış. İstasyona gelen engelli vatandaş butona basarak, geldiğini haber veriyor. Petrol istasyonundaki engellilerden sorumlu çalışan hazır ,

“GÜNDE 8 SAAT VARDİYALI BİR ŞEKİLDE ÇALIŞMA PERFORMANSIMIZ DEVAM EDİYOR”

Petrol istasyonu çalışanlarından İlyas Ateşal, uzun yıllardır bu firmada çalıştığını ifade ederek, “Saha satış elemanıyım. Yaklaşık 4 senedir ÇEYSA Petrolde halkımıza hizmet veriyorum ve bundan oldukça mutlu ve gururluyum. Aynı zamanda işverenimizin samimiyeti ve çalışanlarına sahip çıkması bize her konuda destek oluşu işimize daha çok bağlanmamıza vesile oluyor. Günde 8 saat vardiyalı bir şekilde çalışma performansımız devam ediyor. Haftanın bir günü izin kullanıyoruz. Patronumuz bize her konuda destek veriyor” dedi.

Bir diğer çalışanlardan Ahmet Dönmüş de, böyle bir iş yerinde çalıştığı için gurur duyduğunu kaydederek, “6 aya yakın oldu benzin istasyonunda çalışıyorum vardiyalı olarak çalışıyoruz ve bir işi bir saat aralıklarla dönüşümlü yaptığımız için hiç zorluk çekmiyoruz. Shell ÇEYSA Petrol olarak gelen müşterilerin olumlu memnuniyetleriyle karşılaşıyoruz bu bizim açımızdan gurur verici” diye konuştu.

“BİRİNCİLİĞİ HAK ETTİKLERİNE İNANIYORUM”

Müşterilerden Yemlihan Ortaç ise,  ÇEYSA petrolde karşılaşmış olduğum hizmetten oldukça memnun olduğum için sürekli arabama yakıt almak için buraya geliyorum. Yakıtları, müşteriye hizmeti, hijyeni çok iyi. Örnek istasyon olarak Türkiye’de 2.sırada yer almakta ama birinciliği hak ettiklerine inanıyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi