Görüş Bildir

Çikolatadan bir ısırık aldı böcek dilini ısırdı, ya zehirli olsaydı!

İki gün önce akşam evine gidiyordu Ömer Altınbaş. 3.5 yaşındaki kızına çikolata almayı ihmal etmeyen Baba Ömer Altınbaş eve vardığında kızına hediyesini verdi. Ancak çikolatayı önce kendisi ısırdı. İşte ne olduysa bundan sonra oldu. Çikolatayı daha ilk ısırdığında dilinde acı hissetti ve çikolatayı bıraktı. Çikolata içinde böcek olduğunu fark ettikten kısa bir süre sonra dili şişti. Sonra ne mi oldu? İşte ayrıntılar…

Çikolatadan bir ısırık aldı böcek dilini ısırdı, ya zehirli olsaydı!

DHA'nın haberine göre; Antalya'da eczane teknikeri olarak çalışan Ömer Altınbaş, iki akşam önce eve gidiyordu. 3.5 yaşındaki minik kızına da çikolata almıştı. Eve geldiklerinde çikolatayı önce kendisi ısırmış ve bu esnada dilinde acı hissederek çikolatayı bırakmış. Çikolata içinde böcek olduğunu fark eden Altınbaş’ın dili bir süre sonra şişmeye başlamış. Konuyla alakalı doktor raporu alan Altınbaş, firma yetkililerine şikâyetini anlattı.

ÖZÜR MAKSATLI 5 PAKET ÇİKOLATA

Firma yetkililerinden özür maksadıyla 5 paket çikolata getirilmesine üzülen Ömer Altınbaş, "O çikolatayı kızım da ısırabilirdi, şans eseri ilk ben yedim. Ya böcek zehirli çıksaydı. Benim tepkim firma yetkililerine. Özür maksatlı bana 5 paket çikolata getirmişler. Konuyu yargıya taşıyacağım" sözlerini kullandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi