Görüş Bildir

Cumhurbaşkanı’ndan taziye ziyareti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, darbecilerin saldırıları sırasında cumhurbaşkanlığı sarayı önünde yaralanan ve dün akşam vefat eden gencin ailesini ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı’ndan taziye ziyareti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin önünde şarapnelle kafasından yaralanan Oğuzhan Yaşar'ın vefat haberini alır almaz ailenin yanına gitti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz'daki bombardıman sırasında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin önünde şarapnelle beyninden yaralanan ve 3 Ağustos Çarşamba akşamı hayata veda eden Oğuzhan Yaşar'ın (23) ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgeye göre Erdoğan, Yaşar'ın vefat haberini alır almaz, merhumun hayata gözlerini kapattığı yer olan Özel TOBB ETÜ Hastanesi'ne gitti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Erzurumlu şehidin babası Ahmet, dedesi Asım ve kardeşi Kadir'in de aralarında bulunduğu ailenin acılarını paylaştığı, merhuma Allah'tan rahmet, geride kalanlara da sabır ve metanet dilediği öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın taziye ziyareti sırasında, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, AK Parti Genel Başkan Yardımcılarından Abdülhamit Gül ve Öznur Çalık da hastanede hazır bulundu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi