Görüş Bildir

Demirtaş: Acımasız katliamı lanetliyor, kınıyorum

Demirtaş: İstanbul'da gerçekleşen acımasız katliamı lanetliyor, kınıyorum. Saldırıda yaşamını yitiren bütün insanlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileklerimi sunuyor, sabırlar diliyorum. Yaralanan yurttaşlarımıza acil şifalar diliyorum.

Demirtaş: Acımasız katliamı lanetliyor, kınıyorum

SALDIRIYI KINADI

Edirne F Tipi Cezaevinden avukatları aracılığı ile İstanbul'da geçen cumartesi gecesi meydana gelen, 36'sı polis, 8'i sivil 44 kişinin şehit olduğu terör saldırılarıyla ilgili mesaj gönderen HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, acımasız katliamı lanetlediğini ve kınadığını belirtti. Demirtaş'ın açıklaması şöyle devam etti:

"Saldırıda yaşamını yitiren bütün insanlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileklerimi sunuyor, sabırlar diliyorum. Yaralanan yurttaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Bütün toplumu, halkımızı şiddet karşıtlığında, barış, kardeşlik, demokrasi ve özgürlük duyguları etrafında umutla bir arada durmaya davet ediyorum. Koşullarımız ne kadar zor olursa olsun kutsallık atfettiğimiz barışı savunmaktan vazgeçmemeli, umutlarımızı yitirmemeliyiz. Bu sıkıntılı dönemi dayanışma ile aşarak ülkeyi düze çıkarmayı başarmalıyız."

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi