'Demokrasi Nöbeti'ndeki minik Rugayye kaldırımda uyudu

Türkiye'nin dört bir yanında yarın sonlanacak olan Demokrasi Nöbeti ilginç görüntüleri ortaya çıkarmaya devam ediyor. Kayseri'deki demokrasi nöbetinde 3 yaşındaki minik Rugeyya kaldırıma konulan yatakta kimselere aldırmadan uyudu.

'Demokrasi Nöbeti'ndeki minik Rugayye kaldırımda uyudu
Türkiye genelinde yarın sonlanacak 'Demokrasi nöbetleri' ilginç görüntüler ortaya çıkarıyor. Kayseri'de Cumhuriyet meydanına ailesiyle gelen 3 yaşındaki Rugayye Karadaş, gece yarısı binlerce kişinin katıldığı nöbet sırasında kaldırıma konulan yatakta gelip geçenlere aldırmadan  uyudu.

CUMHURİYET MEYDANI
Melikgazi ilçesi Hürriyet mahallesindeki evlerinden ailesiyle birlikte gece Cumhuriyet alanındaki 'Demokrasi Nöbeti' etkinliğine katılan ve isminin anlamı huzur ve sakinlik veren anlamına gelen Rugayye, saat 01.00 sıralarında, havanın da serinlemesiyle birlikte uykuya daldı. Yakınları tarafından kaldırıma plastik malzemeler ve altına konulan battaniye ve üzerine örtülen montla uyuyan küçük kız, platformdan gelen marş, ilahi ve şarkılara ellerinde bayraklarla slogan atanlara ve kaldırımın hemen ötesinden geçen raylı sistem araçlarının çıkardığı yüksek seslere karşın uykuya daldı. Bu görüntü çevredekiler tarafından da ilgiyle izlendi.

Kaynak: DHA