Dicle Elektrik, Dünya Kadınlar Günü’nü Kutladı

Birleşmiş Milletler (BM) tarafından da tanımlanarak uluslararası düzeyde her yıl 8 Mart’ta kutlanan Dünya Kadınlar Günü, Güneydoğu’nun en büyük özel şirketi olan Dicle Elektrik tarafından da kutlandı.

Dicle Elektrik, Dünya Kadınlar Günü’nü Kutladı

Dicle Elektrik, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebeti ile sorumluluk bölgesinde bulunan illerdeki toplam 360 kadın çalışanına şal hediye etti.

Diyarbakır’da şirketin İnsan Kaynakları departmanında çalışan kadınlar, sabah mesaiye gelen diğer kadın çalışanların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlarken, şirket tarafından hazırlanan hediyeleri dağıttılar. Sabah işyerine geldiklerinde böylesi hoş bir sürpriz ile karşılaşan kadın çalışanlar ise, bu inceliklerinden dolayı yöneticilere teşekkür ettiler.

Kutlama Mesajı

Bu arada Dicle Elektrik Dağıtım Genel Müdürü Murat Karagüzel, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Karagüzel, Kadınlar Günü’nün Türkiye’de 1921 yılından bu yana 96 yıldır kutlanmakta olduğunu hatırlatarak, ‘’Hayatımızın her evresinde yanımızda ve en büyük destekçimiz olan kadınların değerini sadece bir gün ile ölçemeyiz. 8 Mart, sadece buna vesile teşkil etmektedir. Kadınlar, yaradan tarafından anne, eş, bacı olmanın yanında şefkat, merhamet gibi çok ulvi meziyetleri ile bizlere emanet edilmişlerdir. Karşı karşıya kaldıkları şiddet sorununun ortadan kalkması dileği ile tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.’’ dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz