Görüş Bildir

"Efsane geri döndü!"

Hakkındaki şikayetlerden dolayı soruşturmalık olan Diyarbakır Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Sedat Özkul, göreve iade edildi. Özkul, dönüşünü “Efsane geri döndü herkes ayağını denk alsın” paylaşımıyla duyurdu.

Diyarbakır Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı görevinde bulunurken 23 Şubat 2018’de başhekim olarak atanan Op. Dr. Sedat Özkul, İl Sağlık Müdürlüğüne gelen yoğun şikayetler üzerine hakkında idare soruşturma başlatıldı.

BAŞHEKİMİN MESAJI

Açılan soruşturma kapsamında İl Sağlık Müdürlüğü’nün talebi üzerine Diyarbakır Valiliği tarafından 24 Ekim’de görevden alınan Başhekim Özkul, bu süreçte Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde göz doktoru olarak çalışmaya başladı. Daha önce AKP Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı olan Özkul, iddialara göre Ankara’ya giderek AKP Genel Merkezinde bir dizi görüşmeler gerçekleştirdi. Bu görüşmelerin sonucunda Özkul, 13 Kasım’da Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine geri döndü.

‘HERKES AYAĞINI DENK ALSIN’

Op. Dr. Özkul, dönüşüne ilişkin anlık mesajlaşma uygulaması olan whatsapp üzerinden fotoğraflı bir mesaj paylaştı. Özkul. whatsapp’tan durum paylaşımında fotoğrafıyla birlikte “Efsane geri döndü herkes ayağını denk alsın” diye yazdı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi