Elazığ Emniyet Müdürlüğü'nde devir teslim töreni

EMNİYET Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı görevine getirilen Nihat İşlek'ten boşalan Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Aksaray Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Doğan Cangül, düzenlenen devir-teslim töreniyle görevine başladı.

Elazığ Emniyet Müdürlüğü'nde devir teslim töreni

Elazığ Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde yapılan devir teslim töreninde konuşan Elazığ Emniyet Müdürü Nihat işlek, 18 Ağustos'ta yaşanan terör saldırısında şehit olan meslektaşlarına rahmet dileyerek, "2014 tarihinde başlamış olduğumuz görevimi, bu gün itibariyle çok sevdiğim, değerli bir kardeşime teslim etmekten onur ve şeref duyuyorum. 18 Ağustos günü yaşamış olduğumuz elim saldırı neticesinde hayatını kaybeden şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum. Bu tür saldırılar bizi yıldıramayacaktır, terörle mücadelemiz emniyet teşkilatı olarak kararlılıkla devam edecektir" dedi.

GÖREVİ DEVİR ALDI

Elazığ Emniyet Müdürlüğü görevini Nihat İşlek'ten devralan Emniyet Müdürü Doğan Cangül de, bu görevi devralmaktan onur duyduğunu belirterek, "Bu gün itibariyle Elazığ'a tayinimiz çıktı. Bu gün itibariyle de görevimize başladık. Geçmişte de teşviki mesai yaptığımız bir ağabeyimden görevi devralmaktan mutluluk duymaktayım. Kendisinin de belirttiği gibi bıraktığı yerden aynı güç ve kararlıkla meslektaşlarımızın da katkısıyla sürdüreceğimiz düşünüyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Nihat İşlek, yeni Emniyet Müdürü Doğan Cangül'e çiçek verirken, yeni Cangül ise İşlek'e bir plaket verdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz