Engelli şenliği!

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün hafta sonuna denk gelmesi nedeniyle ertelemeli olarak dün Molla Gürani İlkokulu'nda "Çocuk Şenliği" etkinliği yapıldı.

Engelli şenliği!

Etkinliğe İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan’ın yanı sıra Bağlar İlçe Milli Eğitim Müdürü Fikret Elaltuntaş, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Bayram Duman, Bağlar İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, veliler ve öğrenciler katıldı.

"ENGELLİ KARDEŞLERİMİZİN YANINDAYIZ”

İl Milli Eğitim Müdürümüz Hasan Aslan yaptığı konuşmada şöyle dedi; "Öncellikle bu özel günde bir arada olmaktan büyük bir mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum. Bakanlığımız başta olmak üzere Valiliğimiz ve Müdürlük olarak engellilerimizin hayatını daha avantajlı duruma getirmek amacıyla koordineli bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Engellilerimiz her konuda onların yanında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz. ‘Hayata gülümsemeye engel yoktur’ şiarıyla sizleri selamlıyor, bu güzel etkinlikte emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize çok teşekkür ediyorum.”

Konuşmaların ardından engelli öğrenciler ve veliler ile yakından ilgilenen İl Milli Eğitim Müdürü Aslan, bir süre veliler ve öğretmenler ile sohbet ettikten sonra okuldan ayrıldı. 

Kaynak: Diyarbakır Söz