Erdoğan'ın sağlığı son derece iyi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın sağlık durumunun son derece iyi olduğu ve hafta içinde rutin mesaisine başlamayı planladığı bildirildi. Başbakanlık Basın Merkezinin internet sitesinden Başbakan Erdoğan'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama yapıldı.

Erdoğan'ın sağlığı son derece iyi

Başbakanlık Basın Merkezinin internet sitesinden Başbakan Erdoğan'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama yapıldı.

Açıklama şöyle:

''Sayın Başbakanımızın 26 Kasım 2011'de gerçekleşen sindirim sistemi operasyonunun ikinci ve son aşaması, yaklaşık 30 dakikalık bir girişimle başarıyla tamamlanmış; başlangıçta planlandığı üzere tedavi bu şekilde nihayete ermiştir.

Başbakanımızın sağlığı son derece iyidir. Kendisi, hafta içinde rutin mesaisine başlamayı planlamaktadır.''

Akdağ: Başbakanımız son derece iyi

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, ''Bir önceki ameliyatıyla ilgili küçük bir işlem vardı, o yapıldı, tamamlandı bitti. Başbakanımızın sıhhati Allah'a şükür son derece iyi. Bu ameliyatların ülkeye bir yararı oldu. Bize de bir sıkıntısı oldu. Başbakanla çalışan kişiler olarak Başbakanımız bu ilk ameliyatından sonra kilo verdi. Biraz daha zinde hale geldi. Bizi birazcık daha çok çalıştırmaya, gece yarılarına kadar takip etmeye başladı. Allah'a şükür bunun dışında bir problemimiz yok.''

Bağış: Kimse endişelenmesin

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış da, AK Parti Kadıköy İlçe Teşkilatı İç Koordinasyon Toplantısı'nda yaptığı konuşmada Erdoğan'ın sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi. Bağış, ''Merak ettiğinizi biliyorum. Gönlünüzü rahat tutun. Kendisi çok iyi, hiçbir sorun yok. Ortalığı karıştırmayı çok seven kesimler pireyi deve yapmayı çok iyi biliyor, ama bugüne kadar AK Parti bütün bu fitne fesat oyunlarını nasıl bozduysa, bundan sonra da bu konuda Başbakanın önderliğinde Türkiye'yi kaldırmaya devam ediyor.'' dedi.

Yazıcı: Başbakanımızın sağlık durumu gayet iyi

Bakan Yazıcı, Bursa Valisi Şahabettin Harput'u ziyaretinde, gazetecilerin soruları üzerine Başbakan  Erdoğan'ın  sağlık durumunun iyi olduğunu ifade ederek, ''Ameliyattan sonra öyle şeyler olur. Sanırım bununla alakalı açıklamayı Başbakanlık yapmıştı. Bunun haricinde söylenecek bir şey yok. Başbakanımızın sağlık durumu gayet iyi'' dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz