Forum Avm'de Şenlik Var!

Güneydoğu'nun en büyük alış-veriş merkezi olan Diyarbakır Forum AVM'de her hafta cumartesi günü, "Bizim çoçuklar ve Barışcan" programıyla, şenlenecek.

Forum Avm'de Şenlik Var!

Müşterilerine farklı bir ortam yaratmak ve sosyal ilişkileri yükseltme adına ilklere imza adan Güneydoğu'nun en büyük AVM'lerinden olan Diyarbakır Forum AVM, yeni bir etkinliğe daha imza atıyor. 1997 yılından beridir Söz Tv ekranlarında devam eden "Bizim Çocuklar ve Barışcan" programı artık, artık her cumartesi günleri Diyarbakır Forum AVM'de yapılacak.

FORUM AVM'DE ŞENLİK VAR

Bu yıl 20. sezonu yapılan programda her hafta olduğu gibi dans, müzik, animasyon, oyunlar ve yarışmalar yer alacak. Programı hazırlayan ve sunan Barışcan’ın söylediği mini disko animasyon şarkılarla Diyarbakır Forum AVM'nin müşterileri ve aile fertleri, çocuklar keyifli anlar yaşayacak.

Bu hafta programa katılan Özel İngiliz Kültür Koleji öğrencilerinin yaptığı zumba dansı, koro dinletisi, İngilizce şarkılar ve dans gösterileri seyircilerin oldukça ilgisini çekti. Programa katılmak isteyen okul yönetimleri, öğrencileri ve velileriyle birlikte, okulda hazırladıkları yıl sonu etkinliklerini sergileyebilir, Bayram kutlamaları, okuma bayramlarını, ödül törenleri, şölen ve şenliklerini bu programda ücretsiz gerçekleştirebilirler.

Kaynak: Diyarbakır Söz