Forum AVM'de şenlik var

Diyarbakır Forum AVM, bu yıl "Bizim Çocuklar ve Barışcan" tv programına, her hafta cümartesi günleri ev sahipliği yapıyor.

Forum AVM'de şenlik var

Güneydoğu'nun en büyük alışveriş merkezi olan Diyarbakır Forum AVM, bu yıl "Bizim Çocuklar ve Barışcan" tv programına, her hafta cümartesi günleri ev sahipliği yapacak. 1997 yılından buyana Söz Tv'de yayımlanan ve son iki yıldır da Uzay Tv'nin ortak yayınıyla, ekranlara gelen program'ın 20. yıl programları, Forum Avm'de olacak.

FORUM AVM'DE OLACAK

İki haftadan buyana, Diyarbakır Forum AVM'nin ev sahipliği yaptığı "Bizim Çocuklar ve Barışcan" adlı çocuk eğlence programının bu haftaki konukları Bahçeşehir Koleji Öğrencileri ve idarecileri olurken, geçtiğimiz hafta da Özel Eflatun koleji konuk edilmişti. AVM'ye gelen vatandaşlardan büyük ilgi gören program, izleyicilerden de beğeni topluyor.

SOSYAL DESTEK

Program yapımcısı ve sunucusu Barışcan'ın seslendirdiği şarkılar ilgi bulurken, konuk edilen okulların öğrencileri tarafından hazırlanan, birbirinden değişik oyun ve skeçler ise ilgiyle izleniyor. Barışcan’a Palyaço, Pamuk Prenses, Bal Arısı ve Kral kostümlü Animatörlerin de eşlik ettiği programda öğrencilerin şarkı ve şiir okuma yetenekleri, halk oyunları, dans, ana sınıfı rontları, skeç ve tiyatro gösterileri, izcilik ve spor faaliyetleri, 23 Nisan Çocuk Bayramı,19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı, Anneler Günü vb. belirli günler ve haftalar kutlamaları, proje ve performans sunumları, resim ve el işi faaliyetleri ve resim sergileri sergileniyor.

ÖĞRENCİLERDEN İLGİ

Zaman zaman Okuma Bayramları , Ödül ve Sertifika Törenleri, Karne ve Kep Atma törenleri, Okulun Sömestr Tatiline Giriş ve Yıl Sonu Şenlikleri de bu programın konseptinde yer alırken, sınıflar arası bilgi yarışmaları, rehber öğretmenlerinin velilelere yönelik sınav ve eğitim konulu açıklamalarına da yer veriliyor.

20 yıldır kesintisiz yayınını sürdüren "Bizim Çocuklar ve Barışcan" programının özellikle Ulusal yayın yapan Uzay Tv'de her cumartesi günleri saat 14.00'de Diyarbakır Forum AV'de ekranlara taşınması, izleyici oranını da katladı.

Kaynak: Diyarbakır Söz