Forum AVM’den iftar yemeği

Diyarbakır ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinin en büyük alışveriş merkezi olan Forum AVM yönetimince AVM’deki iş ortakları ve kiracıları, Altındağ Çok Amaçlı Düğün ve Konferans Salonundaki iftarda bir araya geldi.

Forum AVM’den iftar yemeği

Forum AVM yönetimince geleneksel olarak düzenlenen iftar programında davetliler, Altındağ Çok Amaçlı Düğün ve Konferans Salonundaki zengin menü eşliğinde iftar yaparak, Ramazan-ı Şerifin manevi atmosferinin coşkusunu hep beraber yaşadı.

RAMAZAN-I ŞERİF'İN MANEVİ ATMOSFERİ

Forum Diyarbakır Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Erdinç Bulut, yaptığı açıklamada, ramazan ayında iş ortakları ve AVM’deki kiracılarla iftarda bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Bulut, “Değerli iş ortaklarımızla birlikte bugün bir araya gelebilme fırsatımız oldu. Kendileri de gönderdiğimiz davete icabet ettiler, kendilerine teşekkür ediyoruz. Güzel bir ortam oldu. Birlikte sohbet etme ve eski günleri yad etme şansımız oldu. Bu fırsatı bize tanıyan başta yönetim kurulumuz olmak üzere tüm değerli iş ortaklarımıza, katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz