Gonca Vuslateri'ye 2 yıl hapis istemi

Ünlü tiyatro ve dizi oyuncusu, Yalan Dünya dizisinin “Vasfiye Teyze”si 30 yaşındaki sempatik Gonca Vuslateri hakkında dava açılırken, 2 yıl da hapsi istendi.

Gonca Vuslateri'ye 2 yıl hapis istemi

 Herkes çok sevmişti onu Yalan Dünya dizisindeki hem Eylem ve hem de Vasfiye Teyze karakteriyle. Ama Gonca Vuslateri her ünlünün yaptığı gibi dev sosyal platform twitterı da kullanıyor. Ancak Vuslateri bu kez Twitter’da Cumhurun başkanına hakaret ettiği gerekçesiyle dava açıldı.

>HaberTürk’ün haberine göre; Ankara Cumhuriyet Savcısı Adem Can tarafından iddianame hazırlandı. “Vasfiye” karakterine hayat veren Gonca Vuslateri’nin dev sosyal platform Twitter’dan yapmış olduğu paylaşımlar yüzünden 2 yıla kadar hapis istemiyle yargılanması istendi. Gonca ise savunmasında tüm suçlamaları reddetti. Komedi oyuncusunun Avukatı da bir mizah dergisinde yer ala karikatürü paylaştı sadece dedi.

>Cumhurun başkanı Erdoğan’a Cumhurbaşkanı seçilmesinden bu yana hakaret nedeniyle açılan davaların sayısı 220’yi geçerken, bu soruşturmaların çoğunluğu savcılar tarafından resen başlatıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz