Görevlendirme yapılan belediyeler

Nusaybin Belediyesi bünyesinde bulunan Mitanni Kültür Merkezi kafeteryası öğrenciler için etüt merkezine dönüştürüldü.

Görevlendirme yapılan belediyeler

Öğrenciler için tüm imkanları seferber eden Nusaybin Belediyesi, evde ders çalışma imkanı olmayan veya rahat bir ortamda ders çalışmak isteyen öğrenciler için etüt merkezi oluşturdu.

Mitanni Kültür Merkezine ait kafeteryayı etüt merkezi olarak yeniden dizayn eden Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, merkezin tüm öğrencilere açık olduğunu duyurdu.

Etüt merkezi hakkında bilgi veren Nusaybin Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdür Vekili Nurettin Şimşek, gençlerin, öğrencilerin ve vatandaşların hayal ettiği bir ders çalışma merkezine kavuştuğunu belirtti.

KÜLTÜR MERKEZLERİ

Mitanni Kültür Merkezinde daha önce kafeterya olarak kullanılan bölümü öğrencilerin hizmetine açtıklarını kaydeden Şimşek, şunları kaydetti:

"Nezih bir mekan olarak tasarladığımız Etüt Merkezi ve Kitap Okuma Salonu öğrencilerimiz ve insanlarımız için bir ayrıcalık oluşturacaktır. Ders çalışmak isteyen ve evinde bu imkana tam anlamıyla sahip olmayan herkes bu merkezden faydalanabilecektir. Vatandaşlarımız ve gençlerimizin istekleri doğrultusunda yepyeni ayrıcalıklarla onların hizmetinde olmaya devam edeceğiz."

Şimşek, etüt merkezinin oluşmasına öncülük eden ve her türlü desteği veren Belediye Başkanvekili Kaymakam Ergün Baysal'a Nusaybinli öğrenciler adına teşekkür ettiklerini söyledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz