Görüş Bildir

Hasta kızları kaçırıldı mı?

Ergani İlçesi'nde kelebek hastası ve tekerlekli sandalyeye mahkum 32 yaşındaki Ebru Evsan'dan 2 gündür haber alamayan ailesi, kızlarını Serkan A. adlı kişinin kaçırdığını ileri sürerek polise başvurdu.

Hasta kızları kaçırıldı mı?

Ergani ilçesinde ‘Epidermolizis Bülloza’ (Kelebek) hastası Ebru Evsan (32)’dan iki günden bu yana haber alınamıyor. Kızlarının bulunması için polise giden Baba Ekrem ve Anne Songül Evsan, hastalığı ileri derecede seyreden kızlarının Serkan A. tarafından kandırılıp kaçırıldığını iddia ederek, kızlarının hayatından endişe ettiklerini söylediler.

İki günden bu yana kızları Ebru’dan haber alamadıklarını ifade eden gözü yaşlı Anne ve baba, kızlarının bulunması için polise müracaat etti.

Ebru’nun hastalığının son aşamada olduğu için kemoterapi ve özel ilaçlarla günlük tedavi edilmesi gerektiğini ifade eden Anne Songül Evsan, kızının tedavisinin en fazla bir hafta aksaması halinde öleceğini ifade ederek, gözyaşları içinde kızını görenlerin polise bilgi vermesini istedi.

TEDAVİ GÖRÜYOR

Baba Ekrem Evsan ise, Kemoterapi tedavisi için Ebru’yu 6 ay önce Ankara’ya götürdüklerini belirterek, “Bu sırada ismini Serkan A. olarak tanıtan bir şahıs Ankara’da bu hastalıkla ilgili bir dernekten geldiğini belirterek bize yardımcı olmaya çalışıyordu. Ankara’daki tedavinin ardından Ergani’ye döndük. Son iki aydan bu yana da bu şahıs kızımızla sosyal medyadan bizden habersiz görüşüyormuş. Bu şahsın kızımı görmek için birkaç kez bizden gizli kızımı görmeye geldiğini öğrendik. Kızımız Ebru, ağır hastalığına rağmen hayat dolu bir kızdır. Tekerlekli sandalye ile güzel havalarda dışarı çıkıp gezen, çevresindeki insanların sevdiği ve yardımcı olduğu bir kızdır.

KIZIMIZ KAÇIRILDI

Serkan A, denilen bu şahıs, nasıl olmuşsa kızımızı kandırıp kaçırmıştır. Dün(önceki gün) akşam gezmek için dışarı çıkan Ebru’dan bir daha haber alamadık. Her yeri aradık ancak bulamadık. Akşam yengesini arayıp bu şahısla başka bir ile kaçtığını söyleyip telefonu kapattı. Bir daha ulaşamadık. Bu şahsı araştırdık. Daha önce bahsettiği dernekle bir ilgisi yokmuş. Kızımın tüm bedeni yara içinde. Evlenecek bir hali yok. Bu şahıs kızımı ne diye kaçırmış, organ mafyası mı? İlaç mafyası mı? bilemiyoruz. Kızımıza bir zarar vermesinden, Ebru’nun hayatından endişe ediyoruz. İlaçlarını kullanamazsa bir hafta içinde ölecek. Polis her yerde onları arıyor ancak herhangi bir iz yok. Allah rızası için görenlerin polise haber vermesini istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi