Görüş Bildir

Hastanede kurtarılamadı!

PKK'lılarca düzenlenen saldırıda bir evin damında uyurken annesi ile yaralanan 10 yaşındaki çocuk, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti

Hastanede kurtarılamadı!

Siirt'te PKK mensuplarınca gerçekleştirilen saldırıda, evlerinin damında uyurken annesi ile yaralanan 10 yaşındaki Yusuf Erzen, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

PKK mensuplarınca Cumhuriyet Polis Karakolu ile 3. Komando Tugay Komutanlığına bağlı Doğu Kışlası hedeflenerek 15 Temmuz günü düzenlenen saldırıda evlerinin damında uyurken annesi Besna Erzen (40) ile yaralanan Yusuf Erzen tedavi gördüğü Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Otopsisinin ardından ailesine teslim edilen Erzen'in cenazesi yakınları tarafından Siirt'e getirildi.

TOPRAĞA VERİLDİ

Erzen'in cenazesi kentteki Şeyh Süleyman Mezarlığında toprağa verildi. Siirt'te, PKK mensuplarınca Cumhuriyet Polis Karakolu ile 3. Komando Tugay Komutanlığına bağlı Doğu Kışlası hedeflenerek 15 Temmuz günü saldırı düzenlenmiş, saldırıda bir evin damında uyuyan Besna Erzen (40) ve oğlu Yusuf Erzen (10) yaralanmıştı.

Anne Erzen, Siirt Devlet Hastanesindeki tedavisinin ardından taburcu edilmiş, kaçan örgüt üyelerinin yakalanması için mahallede operasyon başlatılmıştı. Bu kapsamda valilikçe de saldırının ardından bazı cadde ve sokakların arasında kalan bölgede sokağa çıkma yasağı 20 Temmuz 07.00 itibarıyla kaldırılmış, yürütülen soruşturmada gözaltına alınan PKK'nın gençlik yapılanmalarına üye 19 kişiden 17'si tutuklanmıştı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi