Görüş Bildir

Hatıra ormanı!

Dicle Üniversitesi ile Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ile oluşturulan hatıra ormanı ağaç dikimi üniversite kampüsünde yapıldı.

Hatıra ormanı!

Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, Dicle Üniversitesi Rektörlüğü ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı'nın işbirliğiyle, Üniversite kampüsünde ağaç dikimi yapıldı.

Rektör prof. Dr. Talip Gül, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Eyyüp Tanrıverdi, Prof. Dr. Tahsin Kılıçoğlu, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcı Vekili Alper Tunçer, Cumhuriyet Savcısı Fatih Seyfi Moroğlu, Denetimli Serbestlik Müdürü Hüseyin Güngör, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcıları, Mesut Altın ve Metin Aslan ile Fakülte Dekanları,akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

AĞAÇ DİKİMİ YAPILDI

Gül, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası ve Cumhuriyet Başsavcılığı ile birlikte gerçekleştirilen hatıra ormanlarının çok güzel ve yerinde bir faaliyet olduğunu belirterek, üniversite olarak kentin tüm dinamikleri ile birlikte başarılı çalışmalar yapacaklarını dile getirdi.

umhuriyet Başsavcı Vekili Alper Tunçer, yapılan protokol çerçevesinde gerçekleştirilen hatıra ormanında emeği geçenlere teşekkür etti.

 Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Mesut Altın ise, “Avrupa Birliği tarafından finanse edilen proje çerçevesinde gerçekleştirilen ‘Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası AB Bilgi Merkezi Hatıra Ormanı’nın en önemli amacı, gençlerimize ve insanlarımıza çevre ve ağaç bilincinin kazandırılmasıyla birlikte gelecek nesillere daha yeşil bir çevre bırakmaktır” dedi. Etkinlik ağaç dikimiyle sona erdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi