Kırsal'a menfez köprü

Bağlar belediyesi kırsal mahallelerini unutmuyor. İki mahalleye menfez köprü yaparken, Alatosun mahallesinde ise Başkan beyoğlu, çiceklerle karşılandı.

Kırsal'a menfez köprü

Bağlar Belediyesi kırsal 2 mahalleye menfez köprü yaptı.

Karacadağ yakınlarında sel riski taşıyan yerleşim birimlerindeki vatandaşın talebi üzerine başlattığı menfez köprü çalışmalarını sürdüren Bağlar Belediyesi, Buyuransu ve Buçuktepe mahallerini menfez köprü inşa etti.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallerde de önemli hizmetler gerçekleştirmek için yoğun çaba sarf ettiklerini söyledi.

KIRSALA KÖPRÜLER

Bu kapsamda 5 menfez köprü yapımı için proje başlattıklarını ve bunlardan ikisini Buyuransu ve Buçuktepe mahallelerinde gerçekleştirdiklerini dile getiren Beyoğlu, "Diğer 3 menfez köprüyü de en kısa zamanda gerçekleştireceğiz. Bizim için vatandaşımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmek çok önemli. Sel riski olan ve her sene bu kabusu yaşayan köylerimizin talebi üzerine bu sorunu çözme sözü vermiştik.İki köyümüzün menfez köprüleri tamamlandı,vatandaşlarımız için hayırlı olsun."

Buyuransu ve Buçuktepe mahalle sakinleri de köprü yapımından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Öte yandan, Beyoğlu, Alatosun mahallesinde yapılan yol çalışmaları denetledi. Mahalleliler tarafından çiçekle karşılanan Başkan Beyoğlu, yol çalışmasının kış mevsimi gelmeden biteceğini söyledi.

ALATOSUN MAHALLESİ

Mahallenin girişine yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür pankartı asan vatandaşlar Başkan Beyoğlu'na çiçek verdi. Köy evinde kurulan yer sofrasında vatandaşlarla birlikte yemek yedi. Ziyarette konuşan Beyoğlu, şöyle dedi:

"Bizim hizmet anlayışımızda siyasi ayrım yapmak yok. İnsanın yaşadığı her yere hizmet götürmek en önemli hedefimizdir. Belediyecilikte rol modelimiz ve ilham kaynağımız olan Sayın Cumhurbaşkanımız belediyeler siyaset değil hizmet yapsın diyor. Gönüllere girmemizi istiyor. Biz de bunu yapmaya gayret ediyoruz. İnsanın fikrine ve zikrine değil, insan olmasından kaynaklanan haklarına bakıyoruz. Bu esasla hiç bir ayrım yapmadan insanın olduğu her yere hizmet götürmeye çalışıyoruz. Bunda da inşallah başarılı olacağız. 2 yıl gibi bir zamanda tüm köylerimize modern yollar ve asfalt çalışması yapmayı planlıyoruz. Diyarbakır için şans olan Valimiz Hasan Basri Güzeloğlu'nun Büyükşehir Belediye Başkanı olması da Diyarbakır ve Bağlar'a yapılacak hizmetler için büyük şanstır. Kendisi Bağlar'a önem veriyor ve bizlere her konuda destek oluyor. Biz millete efendi olmayı değil, hizmetkar olmayı şiar edinmişiz."

Kaynak: Diyarbakır Söz