Görüş Bildir

Kaçırılan kadın bulundu

Önü kesilen otobüsteki genç kadın darp edilerek kaçırıldı. Bakan Soylu, Kadriye Çavuş'un trafik ekiplerince kurtarıldığını ve şahısların gözaltına alındığını duyurdu.

Kaçırılan kadın bulundu

Ankara-Mersin seferini yapan bir yolcu otobüsünün önünü Aksaray’da keserek zorla binen saldırganlar, Kadriye Çavuş adlı genç kadını darp ederek kaçırdı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, olayın haber alınması üzerine yürütülen operasyonlar neticesinde Çavuş'un bulunduğunu ve şüphelilerin yakalandığını bildirdi.

OTOBÜS DURDURULUP KAÇIRILDI

Bir turizm firmasının Ankara-Mersin seferini yapan yolcu otobüsünde seyahat eden Kadriye Çavuş isimli genç bir kadın, önünü kestikleri otobüse binen bir grup erkek tarafından diğer yolcuların gözü önünde kaçırıldı. Olay, Aksaray Tuana Turistik Tesisleri’nde verilen molanın hemen ardından yaşandı. Verilen molanın ardından saat 16.00 sıralarında yeniden hareket eden otobüsün önü bir süre sonra 06 BFJ 470 plakalı beyaz bir araç tarafında kesildi.

 AİLE FERTLERİ YARDIM İSTEDİ

Araçtan inen bir grup erkek, içerisinde girdikleri otobüsteki Kadriye Çavuş’u araçtan indirmeye çalıştı. Direnen kadını saçlarından tutup çekerek zorla otobüsten indiren saldırganlar, ardından yerde sürükledikleri kadını kendilerine ait araca bindirdi. Diğer yolcular tarafından cep telefonu ile kayıt altına alınan o anlar, sosyal medyada paylaşıldı.Görüntülerde Çavuş’un zorla araçtan indirilmeye çalıştığı anlarda diğer yolculara polise haber vermeleri konusunda yardım istediği görülüyor.

BAKAN SOYLU KADIN BULUNDU

Buarada, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Trafik ve asayiş birimlerimiz tarafından araca el konulmuş, şahıslar yakalanmıştır. Kadriye Ç., Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yetkilileri ve emniyet güçlerimizin korumasındadır” dedi.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi