Kahramanmaraş’ta acı haber!

Mardin’in Nusaybin İlçesi’nde PKK’lı teröristlerin otomatik silahlarla ateş açması sonucu polis memuru 32 yaşındaki Durmuş Polat şehit oldu.

Kahramanmaraş’ta acı haber!

Şehit polis memuru Durmuş Polat'ın Elbistan ilçesi, Esentepe Mahallesi'ndeki baba evine giden Kaymakam Tuncay Akkoyun, Emniyet Müdürü Barış Murat Başol ve Müftü Muhsin Demirel, şehadet haberini ailesine verdi. Aldıkları acı haber ile yasa boğulan Polat ailesini Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, İlçe Emniyet Müdürü Barış Murat Başol teselli etmeye çalıştı. 112 sağlık ekipleri de şehidin evinin önünde hazır bekleyerek fenalık geçiren aile bireylerine müdahale etti.


Şehit polis memuru Polat'ın Uşak Emniyet Müdürlüğü kadrosunda olduğu ve geçici görevlendirme ile Nusaybin'e gittiği öğrenildi. 3 yıllık polis olan Şehit Durmuş Polat’ın evli ve 4 kardeşi olduğu kaydedildi. Şehit polis memuru Durmuş için yarın İlçe Merkezi'nden cenaze töreni düzenleneceği bildirildi.


Öte yandan, 2 Ağustos'ta Bingöl'de PKK'lı teröristlerce bombalı araçla düzenlenen saldırıda 23 yaşındaki Duran Melemir, 9 Ağustos'ta Diyarbakır’ın Kulp İlçesi'ndeki terör saldırısında 26 yaşındaki Uzman Çavuş Salih Hayırsöz ve 10 Ağustos'ta Şırnak’ta 21 yaşındaki er Ahmet Suna’nın ardından bugün polis memuru Durmuş Polat’ın şehit olmasıyla birlikte Kahramanmaraş 10 günde 4’üncü şehidini vermiş oldu.

Kaynak: Spor Merkezi