Kanlı hesaplaşma: 1 ölü, 2 yaralı

Mobilya Sanayi Mahmudiye Mahallesi Çağrı Sokak’ta bulunan büfede meydana geldi. 31 yaşındaki Tunay Kartal ve 32 yaşındaki Erkan Menteş, iddiaya göre borç- alacak anlaşmazlığını görüşmek için 35 yaşındaki Ünal Demiray ile büfede buluştu.

Kanlı hesaplaşma: 1 ölü, 2 yaralı
Mobilya Sanayi Mahmudiye Mahallesi Çağrı Sokak’ta bulunan büfede meydana geldi. 31 yaşındaki Tunay Kartal ve 32 yaşındaki Erkan Menteş, iddiaya göre borç- alacak anlaşmazlığını görüşmek için 35 yaşındaki Ünal Demiray ile büfede buluştu. Taraflar arasındaki tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce, iddiaya göre Ünal Demiray otomobilinden çıkardığı pompalı tüfekle Tunay Kartal ve Erkan Menteş’e ateş etmeye başladı. 


Tunay Kartal ve Erkan Menteş de üzerlerindeki tabancaları çekerek  karşılık verdi. Çatışmada Tunay Kartal ve Erkan Menteş ağır yaralanırken, bacağından yaralanan Ünal Demiray aracına binerek kaçtı.  Bu sırada, Demiray’ın aracına da kurşun isabet etti.


Tunay Kartal ve Erkan Menteş olay yerine gelen 112 ekibinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine götürülerek tedavi altına alındı. Kaçan Ünal Demiray ise karakola giderek teslim oldu. Kanlar içinde kalan araç sürücüsü ekipler tarafından özel bir hastanenin acil servisine götürülerek tedavi altına alındı.


Çatışmada vücuduna isabet eden kurşunlar nedeniyle ağır yaralanan Erkan Menteş acil serviste yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bacaklarından yaralanan Tunay Kartal ise Bursa Yüksek İhtisas Hastanesine sevk edildi.


Olay yerinde güvenlik önlemi alan polis ekipleri, bir ihbarı da değerlendirdi. Çağrı sokak yakınındaki köprünün altına birinin saklandığı bilgisini alan polis ekipleri köprünün altında ve çevresinde araştırmalar yaptılar. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: DHA