Görüş Bildir

Kaybettiği bisikletini sokaklarda arıyor

Kayseri'de bisikletinin Suriyeli 2 çocuk tarafından 1 hafta önce çalındığını öne süren Kadir Ünlü, sokak sokak çalınan bisikletini arıyor.

Kaybettiği bisikletini sokaklarda arıyor
Sahabiye Mahallesi’nde Boylar Sokak'a park ettiği bisikletini Suriyeli 2 çocuğun çaldığını öne süren Kadir Ünlü, bu durumu çevredeki güvenlik kameralarından tespit ettiğini söyledi. Görüntüleri izledikten sonra durumu polise ilettiğini kaydeden Ünlü, şöyle dedi:
"Polise bisikletimin bulunması için şikayette bulundum. Poliste başını son aylarda bu işlerden kaldıramıyormuş. 10 gün içinde yaklaşık 20 bisiklet hırsızlığı olayı olduğunu söylediler. Yani birileri bu işi meslek edinmiş. İnşallah yaptığım şikayet ardından Emniyet güçleriniz harekete geçer ve güvenlik görüntülerine de yansıyan hırsızlar, tespit edilir ve bende bisikletime kavuşurum."
Bisikletinin kendisi için önemli olduğunu dile getiren Ünlü, bisikletin yaşam tarzı olduğunu belirterek, şöyle devam etti:
"Ulaşımımı da onunla sağlıyordum. Polise şikayette bulundum ama bende boş durmuyorum. Sahabiye Muhtarlığı’na bilgi almak için başvurdum ve bilgi istedim. Sahabiye’de yaklaşık 750 Suriyeli aile yaşıyormuş. Adresleri muhtar vermedi ama ben arama çalışmalarımı bir dedektif gibi mahallede yoğunlaştırdım. Her gün belirli zaman aralıklarında Sahabiye bölgesinde 26 jant, 24 vites kırmızı-siyah renkte olan spor bisikletimi arıyorum. İnşallah bulurum. Yani Sahabiye kazan ben kepçe oldum. Bisikletime yeniden kavuşmak istiyorum. İnşallah Emniyet ve benim kendimce gayretlerim ölçüsünde kısa sürede çalışmalarımız başarıya ulaşır ve bisikletime kavuşurum."
Kaynak: DHA

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi