Kaza yapan sürücü yaralandı

Bodrum'da kontrolünü yitirdiği otomobiliyle bir işyerinin önünde satış için sergilenen masa ve sandalyelerin arasına dalan 28 yaşındaki sürücü Ali Yavan, yaralandı.

Kaza yapan sürücü yaralandı
Bodrum'da kontrolünü yitirdiği otomobiliyle bir işyerinin önünde satış için sergilenen masa ve sandalyelerin arasına dalan 28 yaşındaki sürücü Ali Yavan, yaralandı.
Kaza, bugün saat 00.20'de, Turgutreis-Bodrum Karayolu Konacık Mahallesi Beylikkırlar Mevkii'nde meydana geldi. Ali Yavan, yönetimindeki 48 UJ 777 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yoldan çıkan otomobil yön levhalarının direğinin dibinde park halindeki elektrikli bisiklete çarptıktan sonra, bir işyerinin önünde satış için sıralanmış masa ve sandalyelerin arasına daldı. Kazada yaralanan Yavan, vatandaşların ihbarıyla gelen sağlık ekipleri tarafından, ambulansla, Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.
Kazada sürücünün sol omzundan yaralandığı ve tedavisinin ardından taburcu edildiği öğrenildi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA