Görüş Bildir

Kent trafiği oh be diyecek

Batman’ın kent içi trafik sorununu çözüme kavuşturmak için girişimlere başlayan Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) akademisyenlerinden oluşan teknik heyetle makamında görüştü.

Kent trafiği oh be diyecek

Şehir içi trafiği rahatlatmaya yönelik yapılan toplantıya Başkan Vekili Aksoy, Başkan Yardımcısı Sabri Aydın, İstanbul Teknik Üniversitesi Ulaştırma Ana Bilim Dalı Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Murat Ergün, İstanbul Teknik Üniversitesi Ulaştırma Ana Bilim Dalı'ndan Bektaş Kopal, işletme ve iştirakler ile ulaştırma hizmetleri müdürleri katıldı. Batman’da yaşanan trafik akışı sorununa yönelik sahada yapılan detaylı inceleme ve analizler sonucunda hazırlanan rapor, trafiği rahatlatmaya yönelik kentin farklı noktalarına yapılacak kavşaklar ile ilgili İTÜ teknik heyeti tarafından Başkan Vekili Aksoy’a bilgi verildi.

TRAFİK RAHATLAYACAK

Kent içi araç trafiğini rahatlatacak 50 kavşak için hazırlanan proje hakkında İTÜ Teknik heyetinden bilgi alan Başkan Vekili Aksoy; “Batman hizmetin en iyisine layık. Batman'da trafiği rahatlatacak olan çalışmalara en kısa sürede başlanacak. Şehir içi trafiğini rahatlatması için yapılan çalışma Batman'da bir ilk olma niteliği taşıyacak. 2018 yılının çılgın projesi olarak nitelendirdiğimiz bu projemizde 50 kavşak yer alacak” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi