Komutanlar sıcak bölgede

DİYARBAKIR'da temaslarda bulunan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve kuvvet komutanları sınır birliklerinde incelemelerde bulunmak üzere Şırnak'a geldi.

Komutanlar sıcak bölgede

Bölgede askeri birlikler tarafından yürütülen terörle mücadele çalışmalarını yerinde görmek ve denetlemelerde bulunmak üzere önceki gün Diyarbakır'a gelen Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu ve 2'inci Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel bu sabah Şırnak'a geçti. Komutanların bölgedeki sınır birliklerini denetlemek ve rutin ziyaret programı kapsamında Şırnak'a geldikleri belirtildi.

SİİRT'TE ESNAFI ZİYARET ETTİ

Akar ve beraberindeki kuvvet komutanları, helikopter ile Siirt'te geçti. Siirt 3'üncü Komando Tugay Komutanlığı'na inen Genelkurmay başkanı Orgeneral Akar ve kuvvet komutanlarını Vali Mustafa Tutulmaz karşıladı. Orgeneral Akar ve beraberindekiler, daha sonra Cumhuriyet Meydanı'na geçerek esnafı ziyaret etti. Esnaf ziyaretinden sonra Orgenaral Hulusi Akar valilik binasına geçti.

Kaynak: Diyarbakır Söz