Görüş Bildir

Köye esrar baskını!

Hazro ilçesinde düzenlenen operasyonda 161 kilo 500 gram esrar ile çok sayıda mühimmat ele geçirildi, 6 şüpheli gözaltına alındı.

Köye esrar baskını!

Diyarbakır'ın Hazro ilçesinde düzenlenen narkoterör operasyonunda 161 kilo 500 gram esrar ile çok sayıda mühimmat ele geçirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, narkoterörizmle mücadele faaliyeti kapsamında 7 Kasım'da ilçenin Meşebağları köyünde 5 adres, 2 araç ve mücavir bölgede yapılan aramalarda, 52 kilo 400 gram toz, 109 kilo 100 gram kubar olmak üzere 161 kilo 500 gram esrar ele geçirildiği bildirildi.

ESRAR BASKINI

Açıklamada, "Operasyonda, kalaşnikof piyade tüfeği, 3 tabanca, 2 ruhsatsız av tüfeği, 4 şarjör, 253 fişek, 2 çalıntı motosiklet ve sahte plakalı araç ele geçirilmiştir, 6 şüpheli gözaltına alınmıştır." denildi.

Cumhuriyet savcılığının talimatıyla ele geçirilen silah, mühimmat, araç ve uyuşturucunun muhafaza altına alındığı aktarılan açıklamada, vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanması ile narkoterörizmle mücadeleye yönelik çalışmalara artan azim ve kararlılıkla devam edildiği kaydedildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi