Küçük Gelin'in oyuncusu Orhan Şimşek, babasını öldürdü

STV’de yayınlanan ve ilgiyle izlenen Küçük Gelin dizisinin başrol oyuncularından Orhan Şimşek Adıyaman’da bulunan babasının boğazını keserek öldürdü.

Küçük Gelin'in oyuncusu Orhan Şimşek, babasını öldürdü

Oyuncu Orhan Şimşek’in öldürdüğü babası Ali Şimşek'in cesedi Kahta ilçe merkezine birkaç kilometre mesafedeki Salkımbağ Köyü'ndeki bir tarlada bulunurken, oyuncunun da güvenlik güçlerine teslim olduğu öğrenildi.

Orhan Şimşek, geçtiğimiz ocak ayında babasıyla gittiği Yalova'da bir anda ortadan kaybolmuştu.

Oğlunun “Bipolar Bozukluk” adı verilen psikolojik rahatsızlığı olduğunu belirten anne Müyesser Şimşek, “Oğlum iki gündür kayıp. Kendisinin bipolar bozukluk rahatsızlığı var. Üç aydır ilaçlarını kullanmıyordu. Hastalığı nüksetti. Atakları vardı. Evden çıktı ve gitti. Şu an nerede biz de bilmiyoruz. Emniyet araştırıyor. Çok üzgünüz, bir an önce bulunur inşallah”  diye konuşmuştu.

İki gün sonra bulunan Orhan Şimşek'in basın danışmanı haberi "Oyuncu Orhan Şimşek, akşam saatlerinde evine dönmüştür. Sağlık durumu gayet iyidir." açıklamasıyla duyurmuştu.

1985 doğumlu oyuncu Orhan Şimşek 2000-2002 yılları arasında Kadıköy Halk Eğitim Deneme sahnesinde oyunculuğa adım attı.

Şimdiye kadar Genco, Karamel, nefes, Sultan ve Küçük Gelin dizilerinde rol alan Orhan Şimşek Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimi aldı ve Haliç Üniversitesi Konservatuar Tiyatro Bölümünü bitirdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz