Görüş Bildir

Kur'anı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması Türkiye Finali

Diyanet İşleri Başkanlığınca 7 bölge birincisinin katılımıyla Eskişehir'de düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi

Kur'anı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması Türkiye Finali

Diyanet İşleri Başkanlığınca düzenlenen "18 Yaş Altı Erkek Öğrenciler Kur'anı Kerim'i Yüzünden Güzel Okuma Yarışması" Türkiye Finali Eskişehir'de gerçekleştirildi.

Çarşı Camii'nde gerçekleştirilen etkinliğe, ülkenin 7 bölgesinde düzenlenen yarışmalarda birinci olan ve İstanbul, Tekirdağ, Şırnak, Adana, Konya, Ankara ve Balıkesir'de ikamet eden öğrenciler katıldı.

FİNAL YARIŞMASI

M. Kemal Önder'in başkan, Ahmet Açık ve Mehmet Kılıç'ın üye olduğu komisyonun değerlendirmesi sonucu, Ankara'dan katılan Muhsapcan Işık birinci, İstanbul'dan Muhammed Yahya Yıldızhan ikinci, Balıkesir'den Yüksel İslam Varol üçüncü seçildi.

Dereceye girenlere altın, lüle taşından tespih ile Kur'anı Kerim gibi hediyeler verildi.

Vali Yardımcısı İsmail Soykan, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Osman Tıraşçı, Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Yaygın Din Eğitimi Daire Başkanı Saliha Bilgiç ve İl Müftüsü Bekir Gerek'in de katıldığı etkinlik, Odunpazarı Bölge Hafızlık ve Ziyapaşa Kur'an Kursu öğrencilerinin ilahi sunumunun ardından sona erdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi