Kurtlar Vadisi Pusu 254. Bölüm’de büyük heyecan

Pana Film’in yıllardır süre gelen derin devleti ve gündemi takip ederek senaryosu oluşturulan Kurtlar Vadisi Pusu bu hafta 254. Bölümüyle ekranlara gelecek. Peki, 254. Bölüm’de neler olacak, Yasin Vuruluyor, Akif’in “Şehitler Ölmez” sözü acaba kim öldü sorusunu akıllara getirirken yine soluksuz izlenecek bir bölüm bizleri bekliyor.

Kurtlar Vadisi Pusu 254. Bölüm’de büyük heyecan

NAİF DURGUN

Yıllardır kendi fanatik izleyicisini elde eden ve artık fenomen haline gelen birçok kanal dolaştıktan sonra yine Kanal D’ye transfer olan Kurtlar Vadisi Pusu bu sezon ekrana gelen bölümleriyle adeta izleyicilerine soluksuz dakikalar yaşatıyor.

Pana  Film’in yapımcılığını üstlendiği Kurtlar Vadisi Pusu efsaneler arasındaki yerini almışken, yeni bölümleriyle de izleyicilerinin ağzını açıkta bırakmayı başarıyor.

254. BÖLÜM FRAGMANI             

Kurtlar Vadisi Pusu 254. Bölüm Fragmanında izleyeceğiniz üzere yeni bölümde Siyah Sancak’tan Yasin Komutan vuruluyor, acaba Yasin Komutan ölüyor mu? Akif kimin ölümü üzerine “Şehitler ölmez” sözünü kullandı. Polat Alemdar Cahit ile birlikte nereyi basıyor, Yüce majestelerinin nesi var? Akif ve ekibi yine Şedid’in eline mi geçiyor? Sagir kimleri rehin aldı?

İşte tüm merak edilenler Perşembe akşamı Kanal D ekranlarında yanıt bulacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz