Görüş Bildir

Kutlu doğum'a ücretsiz taşıma

Peygamber Sevdalıları Platformunun Diyarbakır Newroz Miting Alanında düzenleyeceği Kutlu Doğum etkinliğine, ücretsiz olarak taşıma yapacak olan araçların durakları belirlendi.

Kutlu doğum'a ücretsiz taşıma

Peygamber Sevdalıları Platformunun, "Hak ve Adalet Rehberi Hz. Muhammed (sav)" temasıyla 30 Nisan'da Diyarbakır Newroz Miting Alanında düzenleyeceği etkinliğine yüzlerce araç ile ücretsiz taşıma yapılacağı ve mevlit alanına gitmek isteyen halkın ulaşımda kolaylık sağlanması için, yolcu durakları oluşturuldu.

Merkez; Bağlar, Kayapınar, Sur ve Yenişehir ilçelerinin farklı noktalarında vatandaşların Newroz Miting Alanına rahat ve sorunsuz gidebilmeleri için belirlenen noktalarda, birçok araç ücretsiz olarak Peygamber âşıklarına hizmet verecek. Platform yetkilileri, halkı mevlit alanına götürmek isteyen gönüllü araç şoförlerinin bu noktalara gelebileceğini belirti. 30 Nisan'da Diyarbakır Newroz Miting Alanına araç kalkış noktaları şöyle:

Suriçi:

1-Dağkapı Dolmuş Durağı

Yenişehir:

1-İstasyon Camii Karşısı

Şehitlik:

1-Et Balık Camii Önü

2-Eski Hal Durağı

TOKİ Memur-Sen girişi

Huzurevleri:

1-Huzurevleri Son Durak

2-Ninova karşısı

TOKİ Üç Kuyu:

1-TOKİ Üç Kuyu 1. Kavşak

500 Evler:

1-500 Evler Son Durak

2-500 Evler TOKİ Otobüs Durağı

Seyrantepe:

1-Yavuz Sultan Selim Camii Önü

2-450 Evler Üçyol

Yeniyol:

1-Yeniyol Sosyal Yardımlaşma Önü

Diclekent:

1-Diclekent Medya Kavşağı

2-İplik Camii Önü

Bağlar:

1-Bağlar Dörtyol

2-Atatürk Lisesi Karşısı

3-Emek Cad. Özlem 2000 Karşısı

4-Hatboyu Polis Okulu Durağı

5-Cezaevi Üst Köşe

6-Sıddık-ı Ekber Camii Önü

Alana yolcu taşımak için yüzlerce araç sahibinin gönüllü olarak etkinlik sabahı alana taşıma yapmak için başvuruda bulunduğunu ve etkinlik alanına gelen araç sahiplerinden özel bir talepte bulunan platform yetkililer, "Tüm kardeşlerimizden istirhamımız, pazar sabahı alana geldiklerinde, imkânları dâhilinde çocuklarını, ev ehlini bıraktıktan sonra bir sefer de alana gelmek isteyen Peygamber sevdalısı kardeşlerimizi alana getirsinler." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi