Görüş Bildir

"Lice'yi daha huzurlu ve güvenli bir hale hep birlikte getireceğiz”

Diyarbakır'ın Lice ilçesinin Belediye Başkan Vekili Kaymakam Sinan Başak, "Hak ve adaletten ayrılmadan, hizmetin gerektirdiği tutum ve davranış içerisinde Lice'ye en iyi hizmeti verebilmenin gayreti içerisindeyiz. Lice'yi evlatlarımız ve sevdiklerimiz için çok daha huzurlu ve güvenli bir hale hep birlikte getireceğiz." dedi.

İçişleri Bakanlığınca kanun hükmünde kararname (KHK) kapsamında Lice Belediyesine görevlendirilen Kaymakam Başak'ın ilçedeki vatandaşları özlemle bekledikleri belediye hizmetlerine kavuşturmak için başlattığı çalışmalar sürüyor. Bu kapsamda ilçenin sorunlarını yerinde tespit etmek isteyen Başak, sık sık esnaf ve vatandaşlarla görüşüyor.

İlçe merkezinde esnafı ziyaret eden Başak, talep eden herkesle görüştü, iletilen sorunları not aldı.

BÖLGE HUZURU BULACAK

Vatandaşlar Başak'a ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek Lice halkının huzur ve istikrar için üzerlerine düşen görevi yerine getirmeye hazır olduklarını belirtti.

Licelilerin yoğun ilgisi ile karşılaşan Başak, kendisini Liceli olarak gördüğünü, bundan da büyük bir onur duyduğunu aktardı.

Başak, Lice'ye ve Liceli hemşehrilerine hizmet etmenin sevincini ve heyecanını yaşadığını vurgulayarak şunları söyledi:

"Hak ve adaletten ayrılmadan, hizmetin gerektirdiği tutum ve davranış içerisinde Lice’ye en iyi hizmeti verebilmenin gayreti içerisindeyiz. Hep birlikte el ele vererek güzel şehrimizi en kısa zamanda hak ettiği yere getireceğiz. Lice'yi evlatlarımız ve sevdiklerimiz için çok daha huzurlu ve güvenli bir hale hep birlikte getireceğiz."

İlçe halkının taleplerini de dinleyen Başak, kendisine aktarılan sorunların en kısa zamanda çözülmesi için Belediye ve Kaymakamlık görevlilerine talimat verdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi