Görüş Bildir

Makam odasında nikah şahidliği!

Vatandaşların özel gün ve davetlerinde yanlarında olarak mutluluklarına ortak olan Bismil Belediye Eş Başkanları Gülşen Özer ve Orhan Ayaz, çiftlerin mutlu anlarına da şahitlik ediyor.

Makam odasında nikah şahidliği!

Yoğun iş temposuna rağmen gelen istekleri kırmayan Eş Başkanlar, Ercan Yıldız ile Rezzan Kaya çiftinin nikah şahidi oldular.

Makam odasında yapılan nikâh törenine Belediye Meclis üyeleri, Damat ve Gelin’in akrabaları katıldı. Nikâh sonrasında evlilik cüzdanını Bismil Belediye Eş Başkanı Gülşen Özer tarafından gelin adayına vererek çiftlere mutluluklar diledi.

MAKAM ODASINDA NİKAH KIYILDI

Nikâh töreninde evlilik cüzdanını Rezzan Kaya’ya veren Eş Başkanı Özer, genç çiftin yaşamlarını saygı ve sevgi çerçevesinde sürdürmelerini dileyerek, “Evliliğin, her iki aileye de hayırlı olmasını temenni etti. Gençlerimize ömür boyu mutluluklar dileyen Eş Başkanı Özer, “Hayat boyu çiftlerimize başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Gen çiftlere nikah hediyesi veren Eş Başkanı Ayaz ise” İki değerli gencimiz Belediyemize müracaat ederek evlenmek istediler. Genç çiftlerin evliliği hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Ömürleri boyunca birbirilerine kenetlenmesi gerekir. Birlikte onurlu ve özgür bir hayat geçirmelerini diliyorum. Genç çiftlerimize tekrardan başarılar diliyorum”, dedi. Daha sonra çekilen hatıra fotoğrafların ardında tören sona erdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi