Manevi huzur buluyoruz

Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, dokuz kişilik Karakuzu ailesinin sahurda çatkapı misafiri oldu.

Manevi huzur buluyoruz

Seçim Bölgesi Diyarbakır’da mübarek ramazan ayını geçiren Cuma İçten, vatandaşların hiç beklemediği anlarda evlere konuk oluyor. Her akşam değişik bir iftar sofrasında orucunu açan İçten, geceleri de sahur için kapıları çalıyor. Bu kez de Karakuzu ailesine konuk olan Ak Partili vekil, halkın sofrasında, bir parça da olsa nasiplenmenin güzelliğinin anlatılamayacağını söyledi.

MANEVİ HUZUR BULUYORUZ

 Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu kurtuluş olan ramazanda kutsal kitabımız Kuran-ı Kerim’in indiğini hatırlatan İçten, “Bu mübarek ay Allah’ın rızasını kazanmak için bir şans. Bizi biz yapan manevi değerlerimizi ramazanla birlikte yeniden canlandırıyoruz. Bu eşsiz aya bizleri ulaştıran Rabbimize ne kadar şükretsek azdır. Bu ayı hakkıyla dolu dolu yaşamak için çaba sarf ediyoruz” dedi.

‘KAPI KAPI GEZMEYE DEVAM EDERİZ’

Halkın kendisine gösterdiği teveccühden memnun olduğunu da belirten Cuma İçten, “Nefsi çıkarlarımızdan ramazan sayesinde kurtuluyoruz. Makamlar ve mevkiler gelip geçicidir. Önemli olan paylaşmak, sevmek sevilmektir. Hemşehrilerimin sofrasına misafir olmak, onlarla sohbet etmek hele ki manevi mutluluklarına ortak olmak bizleri mutlu ediyor.  Bizler Yüce Allah nefes verdiği sürece kapı kapı sokak sokak gezmeyi sürdüreceğiz” diye konuştu. 

Kaynak: Diyarbakır Söz